Kinderbrillen

Ook voor de kleintjes zijn wij gespecialiseerd in het aanmeten van de hipste kinderbrillen. We hebben een leuke en betaalbare collectie. Kinderbrillen moeten over het algemeen wat vaker bijgesteld worden dan bij volwassenen. Uiteraard is dat voor ons geen enkel probleem. Wij stellen de kinderbril zo vaak af als nodig is.
Onze service, uw comfort

Een kinderbril kan soms nogal wat te lijden hebben. Hoewel een kinderbril goed tegen een stootje kan, zal er misschien toch wel eens wat afbreken. Daarnaast kan het zijn dat de sterkte van de ogen in een korte periode sterk verandert. Dit hoort nu eenmaal bij de groei en ontwikkeling van de ogen van uw kind. Wij begrijpen dat u dus regelmatig bij ons terug kunt komen met vragen of reparaties en wij helpen u hier graag mee. Ook hierbij geldt, onze service, uw comfort!
Children's Comfort Club

Speciaal voor de kleintjes hebben wij de Children's Comfort Club. Dit is een kinderbrillenplan waarbij u een kinderbril koopt inclusief glazen voor een vast startbedrag. Daarna betaalt u een klein vast bedrag per maand. In die maanden heeft u dan recht op extra service en garantie. Namelijk gratis vervanging van glazen met een maximum van 2 glazen en gratis vervanging van onderdelen met een maximum van 2 onderdelen.

Indien vervanging van glazen en/of onderdelen niet onder de voorgenoemde voordelen valt, krijgt u toch een voordeel van 50% op de reguliere verkooprijs. Een tweede bril of sportbril is met het CCC ook enorm voordelig. Wilt u meer weten? Onze medewerkers geven u graag meer informatie over de Children’s Comfort Club.