Boers Opticien

Enkelvoudige bril

Een enkelvoudige bril is een bril met 1 sterkte in het glas. Een plussterkte of een minsterkte, eventueel met cilinder. Wanneer u alleen moeite heeft met in de verte kijken, bijvoorbeeld in de auto is een enkelvoudige bril geschikt voor u. Of bij alleen problemen dichtbij, denk aan een boek, computer of smartphone, kan een enkelvoudige bril de oplossing bieden.
Enkelvoudige glaskeuze

Bij enkelvoudige brillen bieden wij u enkele gradaties aan glas aan. Aan u de keuze welke het beste bij u past. Draagt u de bril bijvoorbeeld alleen bij het autorijden, dan kan het veilig rijden glas prima voor u zijn. Draagt u uw bril veel vaker of vrijwel de gehele dag, dan kunt u enkele gradaties omhoog gaan. Ons beste glas heeft zelfs minder oogvergroting of verkleining. Dit glas wordt ook geleverd met de hardste ontspiegeling en is antistatisch.

Advies

De zoektocht naar uw perfecte bril begint natuurlijk met een oogmeting. U heeft bij ons de keuze uit een groot assortiment aan (merk)monturen. Al deze monturen zijn geschikt voor enkelvoudig glas. Aan de hand van uw wensen en budget, adviseren onze opticiens u graag. Zij zullen ook uw werk en hobby’s meenemen in het advies. Dat maakt het advies helemaal persoonlijk en passend voor u.